Vi har hatt som et lite sideprosjekt å lage en side for bryggere, hvor vi kan selge varer vi ikke trenger eller har overskudd av. MittBryggeri.com har vært “live” en stund nå, men har også vært under utvikling siden den ble publisert. Vi føler nå at vi er ganske fornøyde med både siden og funksjonene den tilbyr. Det aller meste er tilgjengelig med Norsk språk og custom til vårt behov. Så hva kan du bruke denne til? For det første, så får du din egen nettbutikk på egen link mittbryggeri.com/butikk/[dinbutikk]. Du får et eget kontrollpanel på din butikkside hvor du kan legge til produkt, styre lagerhold og håndtere bestillinger osv.. Når du publiserer et produkt, blir dette synlig på butikkens hovedbutikk. Kjøper noen produkt fra deg, får du varsling om dette og må selg ta deg av bestillingen, henting/levering og betaling. Du får 100% av salgets sum og vi i Leaning Man tar ingenting hverken for å opprette butikken eller salg fra siden.

Siden dette blir gjort på fritid og innimellom alt annet, så dukker det nok kansje opp noen feil i språk, linker osv. Vi håper at brukerene av siden tar kontakt dersom noe er uklart, ikke fungerer eller er feil slik av vi får rettet opp i dette.

Hva kan selges?

Alt kan selges. Produktene kan variere fra nytt til gammelt. Du kan selge store lager med malt, eller mindre poser. Lagerbeholdning og bestilling av dette skjer på pr/g basis. Derfor er prisen viktig å sette i forhold til ditt totale lager og dele det opp slik at du får riktig pris pr gram.

Betingelser og Vilkår?

Du kan lage din egen side for vilkår og betingelser fra butikkens kontrollpanel. Her vil du kunne skrive hva du ønsker skal gjelde for din butikk.

Betaling?

Vi har ikke registrert oss med noen betalingsløsning, så derfor er vi avhengig av at selgere/kjøpere selv vurderer hva som passer best. I utgangspunktet er betaling ved henting det beste alternativet. Men du kan legge til ditt eget kontonummer på butikken din. Dette kommer frem ved salg, da kunden får en bekreftelse pr epost på bestillingen og må betale på forhånd dersom dette er avtalt.

Frakt?

Du kan selfølgelig sende varene. Dette må du selv avgjøre når du legger ut produkter. Prisen justeres for standard innlands postpakke. Dette skjer dersom dette valget er mulig når kunder bestiller varer.

 

Enjoy! Test gjerne ut siden først med å logge inn med brukernavn testbrygger og passord testbrygger fra mittbryggeri.com/min-konto